JunePune!

le blog..

..: Så sitter man her da.. :..

| 0 kommentarer

Og trykker, diller, ser på mennesker som jogger forbi (og får littegranne dårlig samvittighet), og prøver å unngå både helgavask og skolebøker..
I dag har jeg virkelig ikke ånden til noe som helst..
Eneste fornuftige jeg har gjort er å få en wallsticker jeg har hatt liggende i sånn 1 år på veggen.. Det ble ikke så verst :)

Mye sannhet i få ord. Kaffe får meg til å fungere, leve og åpne øynene.. Ganske rart siden jeg for kort tid siden ikke engang likte kaffe.. Men en skvett melk og noen korn sukker får det til å gå ned 😉

Bestillt nye labels til klærne jeg syr har jeg visst også fått gjort..

 

Det trengst for nå har jeg vært tom i mndesvis, og jeg gidder ikke lage de selv akkurat nå.. :) Og disse med mitt design på tror jeg blir både bra og kule! Gleder meg til de kommer i posten om sikkert altfor lang tid..
Bestillt her forresten.
Minsteorderen er på 300 stk så de BØR være bra.. 😉

Har du «tunge» dager der intet blir gjort? Spesielt når det passer minst? 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: