JunePune!

le blog..

..: Til en liten skatt :..

| 0 kommentarer


Ble tante igjen for en stund siden, tantebarn nr 7 på mannens side av familien. Og siden jeg selv ikke har småttiser lenger, og ikke skal ha flere heller, benytter jeg sjangsen når den er der til å sy klær i pittesmå størrelser når jeg først har den..
Dette settet er i størrelse 56! Kan liksom ikke huske at mine har brukt så små klær, men de har vel det *sukk*

Stoffene er fra Stoff og Stil. Buksemønsteret fra Jubel og bodymønsteret fra Heilt Spesiell :)
Mine to favorittmønster, enkle å følge og plaggene blir unike og kule 😉
Og mottageren ble godt fornøyd, og da er jeg også fornøyd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: